Kniha o alebo, alebo kniha pre deti o ľudskej pamäti - Plichtová, Jana; Farkašová, Eva (Bratislava : Česko-slovenský výbor Európskej kultúrnej nadácie, 1993)
O zázračných vlastnostiach ľudskej pamäti hovorí táto detská kniha.
Keywords: ľudská pamäť; základy