Leto, čas lásky - Ciravegn, Nicole; Činovská, Marta; Nágelová, Beáta (Bratislava : Mladé letá, 1984)
Pútavý román o láske dvoch mladých ľudí, ktorí pomáhajú malému chlapčekovi nájsť stratených rodičov.
Keywords: francúzska literatúra; dievčenské romány; starší školský vek