Pieseň o Váhu - Rázusová-Martáková, Mária, 1905-1964; Kráľ, František (Bratislava : Slovenské nakladateľstvo detskej knihy, 1953)
Básne o rieke a ľuďoch, ktorí žijú na jej brehoch.
Keywords: slovenská literatúra; budovateľské básne; predškolský vek