Marína - Sládkovič, Andrej, 1820-1872; Makovický, Emil, 1908-1986 (Bratislava : Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, 1957)
Básnická skladba o nehynúcej láske.
Keywords: slovenská literatúra; ľúbostná poézia; starší školský vek