Tóno, ja a mravce - Blažková, Jaroslava, 1933-2017; Jágr, Milan (Bratislava : Mladé letá, 1961)
Milan Párnica objavuje svoj menší, detský svet na dedine.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o deťoch; mladší školský vek