Zelený lúč - Verne, Jules, 1828-1905; Felix, Jozef; Benetta, L. (Bratislava : Mladé letá, 1962)
Putovanie za poéziou Zeleného lúča. Za dobrodružstvom putuje žena, Škótka Helena a mladý maliar Oliver.
Keywords: francúzska literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek