Slávna ľavačka - Gašparová, Eleonóra; Cipár, Miroslav, 1935- (Bratislava : Mladé letá, 1963)
Vtipné rozprávanie o príprave chlapcov na futbalový zápas.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o deťoch; mladší školský vek