Majstri mozaiky - Sandová, George; Dudáš, Vladimír; Černý, Miroslav (Bratislava : Mladé letá, 1963)
Strastiplná cesta dvoch benátskych mozaikárov.
Keywords: francúzska literatúra; historické romány; starší školský vek