Guy Mannering - Scott, Walter; Chmelová, Elena; Kudláč, František (Bratislava : Mladé letá, 1964)
Historický román o odvážnych mužoch, ktorí musia tvrdo bojovať o svoj život, úspech a šťastie.
Keywords: anglická literatúra; historické romány; starší školský vek