Čarovný balónik - Čang-Tchien-i; Gálik, Marián; Maňásek, Luděk (Bratislava : Mladé letá, 1964)
Pao sníva o čarovnom balóniku. Čarovný balónik ho vyhľadá a slúži mu tak verne, že malý Pao má až z toho nepríjemnosti.
Keywords: čínska literatúra; rozprávky o deťoch; mladší školský vek