Biely bungalov - Sommerfelt, Aimée; Kaňa, Jaroslav; Kočišová, Dagmar (Bratislava : Mladé letá, 1966)
Príbehy a osud indického chlapca, ktorý veľmi túži stať sa lekárom, no predsa ostáva pracovať v rodnej dedinke.
Keywords: nórska literatúra; príbehy o deťoch; mladší školský vek