Biely pudlík - Kuprin, Alexander Ivanovič; Mikulášová-Škridlová, Viera; Cesnak, Jozef, 1936- (Bratislava : Mladé letá, 1966)
Chudobný život starca, mladého chlapca a psa - trojice potulných komediantov po šírom predrevolučnom Rusku.
Keywords: ruská literatúra; rozprávky; mladší školský vek