Gróf Montecristo. diel 2 - Dumas, Alexandre; Roy, Vladimír; Polakovič, Imrich (Bratislava : Mladé letá, 1965)
Román o osudoch Dantesa, o jeho úniku z väzenia a o pomste za utrpené príkorie a bezprávie.
Keywords: francúzska literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek