Volá sa Julietta - Minčkovskij, Arkadij; Mikulášová-Škridlová, Viera; Veselá-Končeková, Ľuba; Končeková-Veselá, Ľuba (Bratislava : Mladé letá, 1967)
Autor citlivo rieši problémy výchovy šesťročného dievčatka.
Keywords: ruská literatúra; romány pre mládež; starší školský vek