Medvedíkov denník - Cyferov, Gennadij; Poljaková, Zuzana; Čisárik, Ladislav (Bratislava : Mladé letá, 1967)
Dvaapolmesačný medvedík zoznamuje sa so životom, s jeho nástrahami i príjemnými stránkami a prekvapeniami.
Keywords: ruská literatúra; autorské rozprávky; predškolský vek