Rozprávky. Víla - Baroková, Terézia; Odrášková, Eva; Odrášková, Eva (Bratislava : Serafín, 1993)
Zbierka rozprávok a básničiek od rôznych autorov.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky; mladší školský vek