Predtucha - Pujmanová, Marie; Vojtková, Viera; Trepáč, Jozef (Bratislava : Mladé letá, 1968)
Na príbehu mladého dievčaťa, jej súrodencov a priateľov autorka vykresľuje obraz duševného života a problémov mládeže.
Keywords: česká literatúra; dievčenské romány; starší školský vek