Tisíc slov o troch slovách - Lukič, Dragan; Ferko, Milan; Krsmanovič, Marko (Bratislava : Mladé letá, 1969)
Vtipná ilustrovaná rozprávka o deviatich vojakoch a ich veliteľovi.
Keywords: srbská literatúra; rozprávky; predškolský vek