Berco a Borko - Janikovszky, Éva, 1926-2003; Lesná, Marta; Réber, László (Bratislava : Mladé letá, 1969)
Vtipný príbeh o dvoch malých psíkoch a ich ťažkostiach s rovnakým výzorom a s tým súvisiacimi zámenami.
Keywords: maďarská literatúra; príbehy o zvieratkách; mladší školský vek