Rozprávky z púšte i mora - Hauff, Wilhelm; Fronc, Vojtech; Hložník, Vincent (Bratislava : Mladé letá, 1969)
Bohato ilustrovaný výber z rozprávok slávneho nemeckého rozprávkara.
Keywords: nemecká literatúra; rozprávky; starší školský vek