Ňuňa je sama doma - Tanská, Nataša, 1929-2014; Tarasová, Irena (Bratislava : Mladé letá, 1969)
Príhody dievčatka, ktoré ostalo samé doma, zasadilo lyžičku do kvetináča, jedlo zakázanú čokoládu a robilo zmrzlinu.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o deťoch; predškolský vek