Shirley. diel 1 - Brontë, Charlotte; Bukvová-Daxnerová, Viera (Bratislava : Tatran, 1970)
Romanticko-realistický príbeh odohrávajúci sa na pozadí napoleonských vojen.
Keywords: anglická literatúra; historické romány