Macko Pu - Milne, Alan Alexander, 1882-1956; Javor, Peter; Novák, Josef (Bratislava : Mladé letá, 1969)
Medveď Maco Pu so svojím múdrym uvažovaním vykoná popri svojich dobrodružstvách mnoho osožných vecí.
Keywords: anglická literatúra; rozprávky o zvieratkách; mladší školský vek