Snow White and the Seven Dwarfs : Snehulienka a sedem trpaslíkov - Resnick, Jane; Archipowa, Anastassija (New York : Derrydale Books, 1990)
Klasická rozprávka s peknými farebnými obrázkami.
Keywords: anglická literatúra; rozprávky; mladší školský vek