Sebectvo - Šmahelová, Helena; Vojtková, Viera; Bakardžieva-Hložníková, Agneša, 1942- (Bratislava : Mladé letá, 1971)
Príbeh manželského trojuholníka, ktorého obeťou sa stáva medička Tamara.
Keywords: česká literatúra; psychologické romány; starší školský vek