Milko v rozprávkovom meste - Perociová, Ela; Hečko, Víťazoslav; Stupica, Marija Lucija (Bratislava : Mladé letá, 1968)
Malý Milko putuje ďalekou krajinou rozprávok a zoznamuje sa s mnohými postavičkami týchto fantastických príbehov.
Keywords: slovinská literatúra; rozprávky o deťoch; mladší školský vek