Krížová cesta. diel 1 - Tolstoj, Alexej Nikolajevič; Takáčová, Magda (Bratislava : Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, 1965)
Trilógia Krížová cesta patrí medzi vrcholné diela o revolúcii a občianskej vojne.
Keywords: ruská literatúra; historické romány