Mary Poppinsová - Travers, P.L.; Horáková, Anna; Bekéniová-Hrochová, Oľga (Bratislava : Mladé letá, 1971)
Moderná americká rozprávka o pestúnke, ktorá rozumie detskému svetu, ale aj reči zvierat.
Keywords: americká literatúra; rozprávky; mladší školský vek