Vajce a ja - MacDonald, Betty; Kompiš, Bohuslav; Cesnak, Jozef, 1936- (Bratislava : Mladé letá, 1971)
Vtipné rozprávanie o osude Betty, ktorá so svojím manželom odíde do najopustenejšieho kúta USA.
Keywords: anglická literatúra; dievčenské romány; starší školský vek