Šaty malej Dominiky : Sociálne poviedky a rozprávky z východného Slovenska - Štiavnický, Ján; Hübel, František (Bratislava : Mladé letá, 1971)
Príbehy jednoduchých ľudí zápasiacich o svoje skromné potreby každodenného života.
Keywords: slovenská literatúra; sociálne poviedky; mladší školský vek