Netvor od Fromovho jazera - Upfield, Arthur; Branko, Pavol; Deák, Juraj (Bratislava : Mladé letá, 1972)
Hlavným hrdinom detektívneho románu je inšpektor Napoleon Bonaparte, ktorý odhalí vraha - mladého fotografa.
Keywords: anglická literatúra; detektívne romány; starší školský vek