Rozprávky a bájky - Tolstoj, Lev Nikolajevič; Prídavková-Mináriková, Marianna; Klimo, Alojz, 1922-2000 (Bratislava : Mladé letá, 1968)
Rozprávky a bájky zo života ľudí a zvierat.
Keywords: ruská literatúra; rozprávky; bájky; mladší školský vek