Zorro sa vracia - Deakin, B.F.; Gašíková, Darina; Šesták, František (Bratislava : Mladé letá, 1971)
Pokračovanie príbehu o Zorrovi, priateľovi kalifornského ľudu.
Keywords: americká literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek