Villette. diel 2 - Brontë, Charlotte (Bratislava : Tatran, 1972)
Životný príbeh osamelej Lucy, ktorú neblahý osud po rôznych útrapách zaveje do dievčenského penziónu vo Villette.
Keywords: anglická literatúra; dievčenské romány