Cyranove dobrodružstvá - Simon, Gil St.; Škanderová, Lea; Zalay, Adrián (Bratislava : Mladé letá, 1972)
Cyranove dobrodružstvá, pri ktorých sa dostane do Londýna, Španielska a napokon sa vráti domov do Paríža.
Keywords: talianska literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek