Lipenka - Štiavnický, Ján; Dicová-Ondrejková, Jarmila (Košice : Východoslovenské vydavateľstvo, 1972)
Šesť krásnych rozprávok, v ktorých ožíva život z dávnej minulosti.
Keywords: slovenská literatúra; rozprávky; mladší školský vek