Nemáme leva - Rodrian, Fred; Ferková, Hana, 1927-2005; Klemke, Werner (Bratislava : Mladé letá, 1972)
Pomocou obyvateľov mestečka vybudujú ZOO, aby deti mohli vidieť zvieratá aj v zime.
Keywords: nemecká literatúra; príbehy o zvieratkách; mladší školský vek