Nový gróf Monte Christo - Verne, Jules, 1828-1905; Jamrichová, Ružena; Veselý, Milan (Bratislava : Mladé letá, 1973)
Vzrušujúce a napínavé dobrodružstvá maďarského šľachtica Mateja Šándora.
Keywords: francúzska literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek