Klameš, Melita - Kušan, Ivan; Čierna, Elena; Jágr, Milan (Bratislava : Mladé letá, 1973)
Príbeh o dievčatku, ktoré veľa rozpráva a pritom popúšťa uzdu svojej fantázii.
Keywords: srbská literatúra; poviedky o deťoch; mladší školský vek