Cibuľkové dobrodružstvá - Rodari, Gianni, 1920-1980 (Klub mladých čitateľov, 1973)
Veselá rozprávka o Cibuľkovi, ktorému sa podarí vyslobodiť otca zo zajatia nadutého kniežaťa Citróna a rytiera Rajčinu.