Lovci orchideí - Flos, František; Čajko, Peter; Junek, Václav (Bratislava : Mladé letá, 1964)
Príhody troch českých cestovateľov na výprave za cuzokrajnými rastlinami.
Keywords: česká literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek