My vrabčatá - Radičkov, Jordan; Topoľská, Mária; Plocháňová, Božena, 1929- (Bratislava : Mladé letá, 1973)
Dvadsať príbehov o vrabčekoch, ich živote, doplnené perokresbami.
Keywords: bulharská literatúra; rozprávky; mladší školský vek