Zakopol som o kalamár - Janovic, Tomáš, 1937-2023; Johanidesová, Oľga (Bratislava : Mladé letá, 1973)
Krátke príbehy vo veršoch, ktoré sú sprevádzané peknými obrázkami.
Keywords: slovenská literatúra; verše pre deti; predškolský vek