Čiernoušiačik - Krumbach, Walter; Baarmannová, Erika (Niederwiesa : Karl Nitzsche, 1974)
Z utešených veršíkov sa dozvieme o malom zajkovi, ktorý sa vybral do sveta na slnečnom lúči.
Keywords: nemecká literatúra; verše o zvieratkách; predškolský vek