Domček v pustatine - Ingalls Wilder, Laura; Štanclová, Kamila (Bratislava : Mladé letá, 1974)
Príbeh dievčatka Laury, ktoré žilo so svojimi rodičmi a sestričkami vo Veľkom lese v štáte Visconsin.
Keywords: anglická literatúra; poviedky o deťoch; mladší školský vek