Mláďatá - Krumbach, Walter; Baarmannová, Erika (Niederwiesa : Karl Nitzsche, 1974)
Beztextové leporelo prináša obrázky domácich zvierat.
Keywords: nemecká literatúra; beztextové leporelá; predškolský vek