Deti z podzemia - Korolenko, Vladimir Galaktionovič; Klimová, Mária; Kolčáková, Běla (Bratislava : Mladé letá, 1974)
Rozprávanie o ozajstnom priateľstve.
Keywords: ruská literatúra; príbehy o deťoch; starší školský vek