Dávne roky - Paustovskij, Konstantin Georgijevič; Kostolanský, Felix; Trojan, Ján (Bratislava : Mladé letá, 1974)
Prvá časť trilógie o detstve.
Keywords: ruská literatúra; autobiografické romány; starší školský vek