Dnes vám hráme v zlatom ráme - Feldek, Ľubomír, 1936-; Feldeková, Oľga, 1943-2025 (Mladé letá, 1974)
Adaptácia troch divadelných hier pre deti predškolského veku: Šípková Ruženka, Soľ nad zlato, Kocúr v čižmách.