Abrahámske rondely : .....a iné básne - Beniak, Valentín; Zmeták, Ernest, 1919-2004 (Bratislava : Slovenský spisovateľ, 1994)
Výber napísaný na fare v Abraháme v lete 1967, prvýkrát publikované.
Keywords: slovenská literatúra; lyrická poézia